Vi tilbyder montering

Nem & hurtig retur

Nem & hurtig levering

21 års erfaring

Viser 1–12 af 24 resultater

Alle vil gerne købe billig kvalitetsmaling. Problemet er at det er svært at se kvaliteten ud fra malerbøtten og de mærkater der er på. Vi har valgt maling fra AURO, fordi de laver maling der er let at arbejde med, har den bedste dækkeevne, holder farven, kan vaskes, er økologisk & fri for kemikalier/miljøgiftet/mikroplast/konserveringsmidler, er ekstremt diffusionsåben (dvs. at vand kan trænge igennem) og er slidstærk mm.
Det er specielt vigtigt at en maling er diffusionsåben, hvor man kan forvente, at der trænger fugt indefra væggen ud i rummet. Det er næsten altid tilfældet i kældre, men også mange andre steder. Ved ikke at vælge en diffusionsåben maling kan væggen opfugtes, malingen kan boble ud, pudsen kan falde af, der kan komme skjolder (der giver misfarvning af malingen), meget af fugten kan komme ud, hvor der ikke er maling f.eks. bag paneler/etageadskillelser, hvor der så kan vokse skimmelsvamp og andre svampe frem mm.
Før man maler, er det vigtigt, at vægge og lofter er rene og faste, så malingen kan hæfte. Vi har en række produkter som kan bruges til at rense for skimmelsvamp mm.