Vi tilbyder montering

Nem & hurtig retur

Nem & hurtig levering

21 års erfaring

Viser alle 9 resultater

Det er svært at se kvaliteten ud fra malerbøtten og de mærkater der er på. Alle vil gerne købe billig kvalitetsmaling og derfor har vi valgt at undersøge og teste marked for de bedste produkter til en fornuftig pris. Når man maler, så skal malingen være i orden. Hvis den ikke er det, så betyder en extra gang maling og evt. reparationer store ekstra udgifter. Vi har valgt maling fra AURO, fordi de laver maling der er let at arbejde med, har den bedste dækkeevne, holder farven, kan vaskes, er økologisk & fri for kemikalier/miljøgiftet/mikroplast/konserveringsmidler, er ekstremt diffusionsåben (dvs. at vand kan trænge igennem) og er slidstærk mm.
Det er specielt vigtigt at en maling er diffusionsåben, hvor man kan forvente, at der trænger fugt indefra væggen ud i rummet. Det er næsten altid tilfældet i kældre, men også mange andre steder. Ved ikke at vælge en diffusionsåben maling kan væggen opfugtes, malingen kan boble ud, pudsen kan falde af, der kan komme skjolder (der giver misfarvning af malingen), meget af fugten kan komme ud, hvor der ikke er maling f.eks. bag paneler/etageadskillelser, hvor der så kan vokse skimmelsvamp og andre svampe frem mm.
Før man maler, er det vigtigt, at vægge og lofter er rene og faste, så malingen kan hæfte. Vi har en række produkter fra Protox der kan bruges til at rense for f.eks. skimmelsvamp mm.