Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Leje af affugter

Tilføj din overskrift her

HAR DU BRUG FOR AT LEJE EN AFFUGTER?

Hos DK-Indeklima kan vi tilbyde vores kunder leje af affugter, hvis de skulle opleve uheld med vand- eller fugtskader.

Vi har i de seneste år oplevet, at rigtig mange boligejere har haft problemer med vandskader i deres hjem, der er opstået på grund af ekstreme vejrforhold. Særligt boligejere med kælder døjer af og til med oversvømmelser og vandskader forårsaget af skybrud. forhøjet vandstand og storme. Andre oplever, at deres kælder, loftsrum eller andre rum i hjemmet har problemer med fugtigheden, som man ikke kan komme af med blot ved udluftning og opvarmning.

Fordelen ved leje af affugter

Uanset hvilket omfang af skade eller fugtproblemer du har, er der råd at hente hos DK-Indeklima og en måde at bekæmpe dine problemer på. Med en affugter kan du fjerne fugt i dit hjem og forhindre at mug og skimmelsvamp opstår.

Der er forskel på, hvilken type og størrelse af affugter du har behov for alt afhængig af, om der er tale om fugt i kælderen eller det er til en udbedring af en større vandskade i forbindelse med et vandrør, der er lækket eller sprunget.

De affugtere man kan købe kan fungere fint, hvis der er tendens til lidt fugt i dit hjem. Men er der tale om en større vandskade eller en meget forhøjet fugtighed, har de mindre affugtere, man kan købe i byggemarkederne ikke kapacitet. Det kan resultere i, at der kan nå at komme mug eller skimmelsvamp, fordi de ikke får absorberet fugten i lokalet hurtigt nok. En lejet affugter har langt større kapacitet og kan dermed sikre en effektiv forbedring. Venter man kan det betyde at man skal rive og opbygge rigtig meget.

Vil du gerne have tjekket dit hjem for fugt?

Er du i tvivl om du har problemer med fugt i dit hjem, og om det kræver, at du lejer en affugter? Hos DK-Indeklima kører vi gerne ud til vores kunder og foretager en undersøgelse med en elektronisk fugtmåler. På den måde kan du hurtigt få afklaret om din bolig er udsat for fugtskader inden det udvikler sig til skimmelsvamp.

Vi har hos DK-Indeklima i mange år beskæftiget os med indeklima-problematikker og har erfaring med alt lige fra afklaring og analysering af fugtskader og udbedring og bekæmpelse af dem til renovering i forbindelse med vandskader eller skimmelsvamp.

Det er vigtigt at reagere, hvis du oplever plamager, tapet der bøjer, en jordslået lugt eller andet, der kan forbindes til fugt- eller vandskader. Det kan meget hurtigt udvikle sig til langt mere omfattende skader på dit hjem, hvis du ikke handler med det samme. Leje af en affugter kan være med til at fjerne risikoen for fugtskader i dit hjem og kan give dig et sundt indeklima tilbage – hurtigt og nemt.

Betaler forsikringen ved leje af affugter?

Det kan man ikke sige noget entydigt om. Det er forskelligt og kommer an på forsikringen, hvordan skaden er opstået og en del andre faktorer.

Vi hjælper gerne med at tage dialogen med forsikringsselskabet.

Du er meget velkommen til at ringe til os, så kan vi hjælpe dig med gode råd, så du nemt og billigt kan få et godt indeklima.

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.