Lukkespjæld – Passer til DUKA S7 og Klimat K7 Ø100 mm

50,00 kr.

Lukkespjæld til montage i bl.a. Duka’s hvide plast-ventilationsrør  i forbindelse med ventilatorer monteret i væg, når man ønsker at undgå trækgener, når ventilatoren er slukket. Passer til ventilationsrør på 100 mm.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

Ved at monterer dette lukkespjæld undgår du, at det trækker ind gennem din badeværelsesventilator. Lukkespjældet passe til rør på 100 mm og kan derfor bruges til f.eks. Fresh Intellivent SKY – Med Unik Lugtsensor og Duka S7 Badeværelsesventilator og Klimat K7 Badeværelsesventilator “7i1” mf.

Lukkespjældet passer ikke til ventilation med varmegenvinding, som f.eks. Duka S6BW badeværelsesmodel, da disse både sender fugtig luft ud og suger frisk luft ind (lukkespjældet ville forhindre at der kunne komme luft ind). Ydermere vil man for det mest gerne have at en ventilator med varmegenvinding køre hele tiden, da det affugter huset, nedbringer radon, giver frisk luft og koster under 100 kr i strøm om året.

Lukkespjældet kan også bruges til at sikre at luft ikke blæses fra badeværelse til køkkenudsugning, hvis udsugningsrørene er forbudne.

Det anbefales ikke at bruge et lukkespjældet hvis ventilator skal sidde i loftet, da der kan samles kondensvand på bagsiden af lukkespjældet, som derefter kan løbe ind i motoren på ventilatoren og brænde den af.

Monteres på afgangsrøret på ventilatoren. Lukkespjældet består af en klar plastfolie, der blæses op når ventilatoren kører.

 

Som det ses af billedet, så er det et meget smalt lukkespjæld på kun 13 mm. og er derfor velegnet til at bruge i smalle ydervægge.

Lukkespjældet er kun beregnet til vægmontage.

Skal ventilatoren sidde i loftet skal lukkespjældet afmonteres så kondensvand ikke samles på bagsiden af lukkespjældet, som derefter kan løbe ind i motoren og brænde den af.

Farve: Hvid / klar
Fremstillet i PVC.

Lukkespjæld må kun placeres i vandrette rør, dvs ved installationer gennem væg. Der må ikke bruges lukkespjæld ved loftsmontagen.

Vægt 0,022 kg
Størrelse 9,8 × 1,3 × 9,8 cm
Materiale

Farve

Dimension - Rør

Produkt

Vådrum

Type