Duka One PRO 50+ Wi-Fi (Prisgaranti )

4.188,00 kr.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

 

 

Duka One Pro 50+ Wi-Fi et-rums varmegenvindingsaggregat

Et-rums varmegenvindings aggregat med en varmegenvindingsgrad op til 95%. ( Det er målt ved meget optimale forhold, hvor det er varmt uden for og ikke i en gennemsnit i løbet af året )

Løsningen består af en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig hvid stormskærm, indvendig lav-energi tovejs-ventilator, fjernbetjening, samt Wi-Fi tilslutning.

Ventilatoren kører skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Varmen fra boligen overføres under udsugningsfunktionen til den keramiske veksler. Når ventilatorer vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren. Løsningerne kan styres efter mange forskellige behov, enkeltvis eller i serie og via Wi-Fi.

Wi-Fi giver mulighed for at styre dine ventilatorer fra mobilen. I app’en kan du også lave ugeplaner, hvor du kan lave nogle faste indstillinger. Hvis der er nogle faste tidspunkter, hvor du prioriterer, at du ikke kan høre ventilatorerne, så kan det indstilles. På samme måde kan du skrue op for ventilationen, når du ikke er hjemme, hvis du skal nedbringe grundfugten.

Fordele:
– Et fantastisk indeklima
– Wi-Fi/Styring fra mobilen/ugeplan
– Undgå kondens og fugt
– Effektiv og energibevidst udluftning
​- Reducerer Radon og CO2
– Nem montage, da der ikke skal installeres rør i boligen
– Giver en energibesparelse
– Slip for at åbne/lukke vinduer
– ​Dæmper lyden udefra med 43db(A)

Husk at bestil et servicesæt til din(e) ventilator(er). Hvis du ikke skifter filtre, så fungere ventilator mindre effektivt og garantien bortfalder. Hvis man ikke afrenser ventilen, så kan der gro skimmelsvamp mm. der bliver blæst ind i din bolig.

Hvad er forskellen på Duka One PRO 50+ OG PRO 50+ WI-FI?

DUKA One Pro 50+ Wi-Fi har et indbygget Wi-Fi modul, der giver mulighed for nem og trådløs sammenkobling mellem flere DUKA One Wi-Fi enheder. Ved DUKA One Pro 50+ Wi-Fi er der ydermere mulighed for opkobling til hjemme Wi-Fi, der gør det muligt at styre enheden via App. Enheden kan også styres på indedelen eller på fjernbetjeningen.

Vægt 6 kg
Brand

Dimension - Rør

Farve

Type

WiFi

Ja

Filter

Serie

Murtykkelse min mm.

Murtykkelse maks. mm.

Datablad

For betjening/montering som PDF – klik her.

Datablad som PDF – klik her.

Måltegning:

 

Du kunne også være interesseret i...