Duka One S4 Plus Wi-Fi ( Pris garanti vi matcher altid )

4.802,00 kr.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

DUKA One S4 Plus Wi-Fi:

 • Alt-i-en-løsning inkl. styring, med nem tilslutning
 • Med Wi-Fi kan ventilatoren betjenes via app’en. Man kan f.eks. lave ugeplaner, skrue op og ned, samt styre flere ventilatorer synkront.
 • Komfort skærm, hvor indblæsningsluften blæses opad, hvilket minimerer trækgener og giver luftcirkulation i den varme luft nær loftet
 • Reducerer radon, fugt, CO2 og andre giftige gasser
 • Velegnet til små rum (op til 14 kvm.)
 • Kan i nogle tilfælde genbruge et ventilationsrør til en almindelig udsugningsventil med en rørdimension på over 100 mm
 • Kræver kun en vægtykkelse på 16,5 cm
 • Mindre besvær og tyveririsiko fordi du slipper for at åbne døre og vinduer
 • Fugtsensor ved 80%, 70%, 60%, 50% og 40%
 • Energieffektiv: Brug varmen fra den gamle luft til at varme den friske op
 • Ingen ventilationsrør rundt i huset

 

DUKA One S4 Plus Wi-Fi med varmegenvinding.

DUKA One S4 Plus Wi-Fi er angivet til at klare op til 14 kvm. I langt de fleste tilfælde anbefaler vi ikke mere end 10 kvm pr ventilator af hensyn til, at minimere støjen og maksimere udnyttelsen af varmeoverførslen til den friske luft. DUKA One S4 Plus Wi-Fi har en indvendig komfortskærm, hvor indblæsningsluften føres op ad, hvilket mindsker trækgener og giver ekstra luftcirkulation, så varmen ophober sig mindre ved loftet. Motoren placeres længst inde i røret, og en lyddæmpningsmåtte placeres på den indvendig side af kernen, for at give en øget lyddæmpning indendørs. Den udvendige stormskærm leder luft til og fra enheden.

Den indbygget fugtsensor kan indstilles til at starte på højeste ventilations niveau når fugtniveauet kommer op på 80%, 70%, 60%, 50% eller 40%. Når fugtniveauet igen er under det indstillede niveau vil efterløbstiden aktiveres. Når efterløbstiden(kan indstilles) udløber, vil aggregatet vende tilbage til forrige driftsindstilling.

Installere du flere modeller, så kan du forbinde dem med ledning eller gennem app’en(kun Wi-Fi modellerne), så de mere effektivt kan samarbejde.

DUKA One S4 plus Wi-Fi har en rørdiameter på 100 mm., hvilket gør enheden oplagt til at bruge ved en eksisterende rørgennemføring med en dimension på 105 mm eller 150 x 150 mm friskluftventil til en varmegenvindingsløsning.

Kernen i DUKA One S4 Plus er 165 mm, hvilket gør denne enhed oplagt til sommerhuse, hvor væggene er tyndere end i helårsboliger.

Denne model er med indbygget Wi-Fi, der bl.a. muliggør trådløs sammenkobling af flere enheder, betjening via app’en og opsætning af ugeplaner, så du kan optimere den ventilation og mindske støjen efter dine vaner.

Mål – S4 Plus Wi-Fi

*Forlængerrør 1000 mm kan tilkøbes

Vægt 6 kg
Størrelse 60 × 31 × 33 cm
Brand

Varmegenvindingsgrad %

Dimension - Rør

Farve

Filter

Murtykkelse min mm.

Murtykkelse maks. mm.

Lydniveau min. dB

Materiale

Serie

Type

WiFi

Ja

Datablad

For datablad som PDF – klik her.

For betjening/montering som PDF – klik her.

Du kunne også være interesseret i...