Fugtighedsmåler

77,00 kr.

Billig præcisions fugtighedsmåler i et stilrent skandinavisk design.
Viser luftfugtighed, tid, temperatur, min/max værdier og har indbygget vækkeur.
Få styr på gode og dårlige vaner, så du undgå skimmelsvamp mm. det giver et godt indeklima til din familie. Indpakket i plastik med batteri.
Inkl. gratis ekspertrådgivning.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

Få nemt og hurtigt styr på, hvor høj den relative luftfugtighed er i din bolig. Den viser også temperature, tid og har vækkeur indbygget. Alle 3 oplysninger vises klart og tydeligt på den store skærm i et stilrent skandinavisk design.

Den relative luftfugtighed kan vises i området 20-99 procent med en nøjagtighed på plus / minus 15 procent.

Fugtighedsmålere husker også minimum og maksimum fugtighed og temperatur.

Det er vigtigt at have styr på den relative luftfugtighed indendørs, da skimmelsvamp vokse i og på organisk materiale, allerede når luftfugtigheden kommer over 70%. Du kan lynhurtigt tjekke luftfugtigheden med denne enkle fugtighedsmåler.
Du kan bruge den til at se hvornår luftfugtigheden er så høj at du skal lufte ud og hvilken metode der giver den bedste udluftning. Den er også velegnet til justering af mekanisk udluftning.

Fugtighedsmåleren er nemt at betjene, der er kun tre knapper at holde styr på, og er designet, så den kan stå på et bord eller hænge på væggen.

Vores hygrometer tjener sig mange gang hjem igen, ved at sikre at du kender luftfugtigheden, ved hvordan du kan holde den nede og hjælpe med at forebygge problem med f.eks. skimmelsvamp.

Den bruger et AAA batteri der ikke er inkluderet.

Gratis rådgivning: Skulle det viste sig at du har et fugtproblem, så står vores erfarne rådgiver til rådighed med råd og vejledning på 70 50 50 51.

Vægt 0,85 kg

Du kunne også være interesseret i...