Panasonic vægmonteret varmepumpe HZ35WKE

12.490,00 kr.

Panasonic Flagship HZ35UKE er topmodellen fra Panasonic, som er én af markedets mest økonomiske. Leveres med nyt nanoe™ X-luftrensningssystem: Enestående effektivitet, A+++ og komfort kombineret med et banebrydende design. Indbygget WLAN til internetstyring.

Kontakt os og få et godt tilbud på montering.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

R32 NY MILJØVENLIG KØLEMIDDEL
Perfekt til sommerhuset Funktionerne i Panasonics Flagship HZ35UKE gør den perfekt til sommerhuset. Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi. Du får desuden en behagelig afkøling på de varmeste sommerdage. Vælger du desuden fjernstyring, kan du ved hjælp af mobiltelefonen skrue op for varmen et par timer inden ankomst. Så venter der dig en behagelig varme, lige så snart du træder indenfor.

Bidrag til et grønnere miljø, og reducér dine omkostninger
Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld. R32-kølemidlet skåner også systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Vores varmepumper, som indeholder det nye R32-kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kølemidler. Hvis vi sammenligner GWPværdien for R410A og R32, er værdien reduceret med en tredjedel. R32-kølemidlet påvirker helt klart miljøet mindre.

Fjernstyring
Styr din Panasonic HZ35UKE varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. Vi har et stort udvalg af fjernbetjeninger, som giver mulighed for fjernstyring via internettet eller SMS. Vores seneste styringsløsning er en cloudbaseret internettjeneste, som gør, at du kan styre din varmepumpe, uanset hvor i verden du befinder dig. Styr dit hjemmemiljø ved hjælp af din smartphone, tablet (iOS/Android) eller fra en pc med internetadgang. Du har de samme funktioner, som når du befinder dig derhjemme eller på kontoret: tænd/sluk, tilstandsvælger, temperaturindstilling, rumtemperatur mv. Men takket været internetstyringen har du også adgang til ny, avanceret funktionalitet, som giver maksimal komfort og effektivitet med lavest muligt energiforbrug.

Panasonic 1×4. Komfort året rundt.
Med 30 års erfaring på det nordeuropæiske marked har Panasonic udviklet særlige teknologier, der opfylder de forskellige behov i området. Vores varmepumper er blandt de mest effektive og omfattende alternativer til traditionel opvarmning og køling. Med en installation får du et ideelt indeklima året rundt – opvarmning, køling eller affugtning, afhængigt af vejret udenfor. Med varmepumpen får du også et rent og behageligt indeklima takket være den effektive luftrenser.

Vægt 25 kg
Energiklasse

A+++

WiFi

Ja

SCOP

5,10

SEER

7,60

Brand

Størrelse (indedel)

Størrelse (udedel)

62.2 cm x 82.4 cm x 29.9 cm (B x H x D)

Garanti år

Maks. effekt (køl) kW

4

Nominel effekt kW

Maks. effekt (varme) kW

Vægt (indedel) Kg

Vægt (udedel) Kg

Maks. lydniveau, indendørs db

Maks. lydniveau, udendørs db

Appstyret

Energiklasse (køl)

Energiklasse (varme)

Farve

Friskluft-funktion

Produkt

Rørtilslutning gas "

Rørtilslutning væske "

Type

Virker med

,

Specifikationer

HZ35UKE
Kølekapacitet Nominel (Min.-maks.) kW 3,50(0,85-4,00)
SEER Nominel Energibesparelse 7,60

A++

Opvarmningskapacitet Nominel (Min.-maks.) kW 4,20(0,85-7,75)
Heating Capacity at -7ºC kW 4,75
SCOP Nominel Energibesparelse 5,10

A+++

Strømkilde indendørs V 230
Lydtryksniveau indendørs Køling (Hi/Lo/S-Lo) dB(A) 45 / 25 / 18
Lydtryksniveau indendørs Opvarmning (Hi/Lo/S-Lo) dB(A) 44 / 28 / 20
Mål indendørs H x B x D mm 295 x 870 x 230
Nettovægt indendørs kg 10
Udendørs lydtryksniveau Køling (Hi) dB(A) 46 / 43
Udendørs lydtryksniveau Opvarmning (Hi) dB(A) 47 / 44
Mål udendørs H x B x D mm 622 x 824 x 299
Nettovægt udendørs kg 36
Rørlængde Min./maks. m 3 ~ 20
Refrigerant (R32) / CO2 Eq. kg / T 1,12 / 0,756
Driftsområde Køling min./maks. °C -25 ~ +24
Driftsområde Opvarmning min./maks. °C +16 ~ +43

Datablad

Download datablad

Du kunne også være interesseret i...