RV Pro 30 servicesæt abonnement

545,00 kr. / År

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

For at vedligeholde dine RV Pro 30 ventiler, så skal du skifte filtre og rense ventilerne hver 3. måned. Vi har samlet en pakke, hvor du har alt hvad du skal bruge til optimal vedligeholdelse for et år.

Et servicesæt indeholder alt du skal bruge til at vedligeholde en ventil et år (Har du flere ventiler, så skal du bestille tilsvarende flere servicesæt):

  • 4 filter G3  Ø200 mm til RV Pro 30
  • 1 flaske ventilrensevæske mod skimmelsvampeangreb af 75 Ml
  • 1 børste
  • 4 klude 

Hvis ikke du vedligeholder dine RV Pro 30 ventiler, så nedsætter du dens ydeevne, holdbarhed og øger chancen for at få skimmelsvamp inden i ventilen og dermed spredningen gennem den frisk luft.

Prisgaranti

Som Danmarks største forhandler og montør af RV Pro 30 varmegenvindingsventiler kender vi til de problemer som kan opstå. Det er både lettere og billigere at forebygge dem. Hvis du er som flest, så glemmer du at få bestil filtre, rensevæske, børste og klude. Det medføre at du ikke får vedligeholdt dine ventiler.

Derfor har vi lavet en pakke, som dumper ind en gang om året, med alt hvad du skal bruge (vi trækker også pengene automatisk. Du kan altid logge ind på Mit DK Indeklima og opsige eller ændre dit abonnement). Vi yder selvfølgelig prisgaranti, så du ikke behøver at spekulere på om du kunne have fået det billigere.

*Ved reklamation af RV Pro 30 ventiler, skal man kunne dokumenterer, at man har brugt og købt originale DKI filtersæt gennem hele garantiperioden på 2 år.

Du skal bestille det antal årspakker, som du har ventiler. Passer antallet ikke, så bestiller du bare flere gange (vi skal nok pakke det i en pakke).

Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at ringe til os på 70 50 50 51

Læs mere om vilkårene for vore abonnement under Handelsbetingelser.

Vægt 1 kg
Brand

Du kunne også være interesseret i...