Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Home Decentral Ventilation

Følgende er vigtigt, når man installerer ventilation:

 • Forebyggelse af støv og oprydning
  – Du vil ikke have et hus fyldt med murestøv og vand.
 • Opmåling
  – Vi har elektronisk måleudstyr. Vi placerer en enhed indendørs, og så kan vi placere den anden enhed udendørs. Derved kan vi præcist bestemme, hvor hullet kommer indendørs, når vi borer udefra, og ramme vores lufttætte afdækning indendørs. Derved undgås at bore forkert og ramme vandledninger samt el-ledninger mm.
  Vi tjekker selvfølgelig også for skjulte rør inden i væggen.
 • Boring med stort diamantbor
  – Når man skal bore et stort hul i beton, jernarmering, granit og mursten mm., kræver det specialværktøj og mange års erfaring.
 • Installation af ventilatoren
  – Røret skal have det rigtige fald, stormskærm, indmad, betjeningspanel, og el-tilslutningen skal godkendes af en autoriseret elinstallatør.
 • Indstilling og instruktion
  – 
   Vi indstiller ventilatoren og giver vejledning i, hvordan du vedligeholder og ændrer indstillingerne.
 • Særlige løsninger
  – Som Danmarks største montør har vi erfaring og ressourcer til at udvikle særlige løsninger til opgaver, hvor andre siger, at det ikke kan lade sig gøre. For eksempel, når ventilationen skal ud under terrænniveau.

De fleste af vores kunder er overraskede over, hvor problemfrit det er, når vi installerer ventilation. De forestiller sig alle mulige problemer, men vi gør meget for at være til så lidt besvær som muligt og efterlade dit hjem næsten uden støv mm.

Læs mere her eller ring til os på 70 50 50 51 og få ekspertrådgivning om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Du kommer ikke til at savne fugt, radon, skimmelsvamp, hovedpine/sygdomme, dårlig luft/lugte, giftige dampe, høje varmeudgifter, kold træk og meget andet, der følger med dårlig ventilation.

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.