Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Home Indvendige Isoleringsplader

Hvorfor skal du sætte indvendig isoleringsplader op i kældre og andre steder?

  • Kældervægge skal af med fugt og vægmateriale skal derfor være diffusionsåben(vand kan trænge igennem). Hvis væggene ikke kommer af med vandet, så trænger det højere op, ødelægger væggene og skaber grobund for skimmelsvamp mm.
  • Med isolering bliver det meget billigere at opvarme ydervæggene. Hvis du holder en højere temperatur, så får du mindre relativ fugtighed.
  • Skimmelsvamp kræver fugt og velegnet materiale at vokse på. Indvendige isoleringsplader fjerner fugt fra væggene og gør det meget svært for skimmelsvampen at gro, da den ikke består af organisk materiale og har en høj PH-værdi.
  • Går man fra en fugtig, kold kælder der måske har skimmelsvamp, til en kælder med flotte vægge, der er varme, tørre og uden skimmelsvamp, så stiger anvendeligheden og værdien af f.eks. en kælderen.
  • Kældre ser tit ikke så indbydende ud, da væggene er præget af skimmelsvamp, puds og maling der falder af, saltudtræk, fugtskjolder og så er de kolde og fugtige. Indvendige isoleringsplader skaber vægge, der vil forbedre de fleste stuer.
  • Regulerer fugtigheden: De fleste gamle kælder skal bare af med så meget fugtighed som muligt. Rum over kælderniveau har det bedst med at fugtigheden bliver reguleret. Isoleringsplader kan hjælpe med at optage fugtigt, når luften er meget vandholdig og afgive fugt, når luften er tør.
  • Det bedste argument til indvendig isoleringsplader er nok problemerne med de alternative løsninger, som f.eks. gipsplader og profilbrædder, der lukker fugten inde, lavet af organisk matriale og dermed skaber grobund for skimmelsvamp og andre svampe.

Læs mere her eller kontakte os med spørgsmål og få et tilbud på 70 50 50 51.

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.