Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Hvad forskellen er på Skamowall living og Skamowall basis?

Til at starte med havde Skamol kun udviklet SkamoWall basis. Siden har deres udviklingsafdeling fundet forskellige forbedringer. Så det korte svar er at SkamoWall Living er den forbedret udgave af SkamoWall basis.
Vi må ikke gennemgå produktionsmetoden her, men kan godt sige, at når man lave mange af de andre plader til indvendig isolering, så er det mere eller mindre en masse, man fylder en form med. Det er hverken tilfældet ved SkamoWall basis eller SkamoWall Living. De er gennem en lang række processer og special materialer for at være i stand til at lave en plade, der har de gode egenskaber, når det kommer til indeklima, diffusionsåbenheden, isoleringsegenskaberne, skruefastheden, modstandsdygtigheden over for skimmelsvamp mm. Produktionskompleksiteten er steget meget ved produktionen af SkamoWall Living. Lidt forsimplet er Living luxusudgaven af Basis.

Noget af det vi godt kan afsløre er, at isoleringsevnen er kraftig forbedre i Living. F.eks. så er en 50 mm. plade Basis gået fra (R=0,74 – U=1,36) til Living (R=0,91 – U=1,1).

Skamol markedsfører SkamoWall Basis til kældre og SkamoWall Living til det over kældre. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os (Vi er dem der sælger og sætter flest SkamoWall plader op i Danmark og deler gerne ud af vores viden).

Skamol Group har valgt ikke at sælge Skamowall living mere. Det kunne være fordi, de fordele man fik af Skamowall living, ikke altid kunne retfærdiggøres i den øget pris. Der er også alternativer til Skamowall living som tit er mere optimale.

Du er velkommen til at ringe på 70 50 50 51 for gratis ekspert rådgivning.

Relaterede indlæg

Relaterede produkter

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.