Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Hvordan radonsikre jeg min kælder?

De danske myndigheder har vedtageten grænseværdig på 100 Bq/m3. Ligger et opholdsrum over det, så skal radonniveauet bringes ned.

Der er to måde at gøre det på.

  1. Installerer mekanisk ventilation, så du sende radon ud
  2. Stoppe radon i at komme ind i den kælder

Ventilation

Den lettest og billigste løsning er at installere ventilation. I dag kan du få kælderventilation med varmegenanvendelse, hvor du ikke behøver rør og store ventilationsanlæg. Ved at bore et hul i væggen, så kan du sætte hele indmaden af ventilationsanlægget ind i væggen.

Vi sætter flere tusind anlæg op om året og de bringer stort set altid radonniveauset til under 100 Bq/m3.

Når du sætter et ventilationsanlæg med varmegenanvendelse op, så opnår du også en lavere fugtighed og mere frisk luft i din kælder, samtidig med at du spare på varmeregningen.

Gulv og rørgennemføringer

Mange gange så kommer radongasserne op gennem revner og rørgennemføringerne i gulvet. Ved at tæt dem, kan du begrænse radontilførelsen til kælderen. Trænger gulvet alligevel til en opfriskning, så kan du sørger for at det slutter tæt og derved undgå fremtidige radon problemer.

Gratis radonmåling og ekspertrådgivning

Vi har gennem mange år hjulpet tusindvis af danske familier med at slippe af med et forhøjet radonniveau. Da vi gerne vil gøre vores til at slippe af med denne sundhedsrisiko, så låner vi et stort antal radonmålere ud gratis. Vi stiller også gerne vores store erfaringsgrundlag til rådighed gratis. Du skal bare ringe.

En kælderrenovering kan du tjene godt på.

Relaterede indlæg

Relaterede produkter

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.