Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Kræver SkamoWall at man opsætter mekanisk ventilation?

Nej, men det er en rigtig god ide. SkamoWall virker ved at den transporterer fugten fra væggen ud til overflade, hvor den kan fordampe. Hvis luftfugtigheden i rummet er for stor, så vil væggen ikke kunne komme af med fugten og der vil dannes kondens på væggen. Fugtafgivelsen fra væggen kan også opfugte rummet og huset, så der kommer så meget fugt i luften, at det giver grobund for skimmelsvamp og råd mm.

Det kan du for det mest løse ved at lufte ud. Problemet med manuel udluftning er at du glemmer det og så er det besværligt mm. Udgifterne ved mekaniske udluftning er forholdsvis små sammenlignet med udgifterne ved udbedring af skader ved for lille udluftning.
Mange af vores kunder vælger en udluftningsløsning fra Duka One, hvor vi sætter en udluftningsventil ind i væggen, som genanvender varmen, men skifter luften ud med frisk og tør luft.

Problemet ved andre løsninger er, at fugten bliver inden i væggen og det skaber mange problemer. Vi vil gerne have fugten ud i rummet, så vi kan sende den udenfor gennem ventilation, samtidig med at vi bevare varmen indenfor.

Relaterede indlæg

Hvordan skal SkamoWall montering og opsætning foregå?

Relaterede produkter

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.