Billeder

Her kan du se, hvordan forskellige indeklimaløsninger kan se ud, i den virkelige verden. Vær opmærksom på, at mange af billederne er taget i forbindelse med en istandsættelse og derfor ikke reflektere, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Vi respekterer vores kunders ønsker, smag og gør vores yderste for, at tilpasse vores løsninger til huset design og stil.   

Decentral ventilation set indefra

Nedenfor kan du se mange forskellige former for decentral ventilation. Decentral ventilation har ikke rør rundt i huset, men et boret hul i en ydermur. Langt de fleste af vores løsninger har varmegenindvinding, så man genbruger cirka 90% af varmen i luften. Det betyder ikke bare at du spare på varmeregningen, men også at du undgår kold træk, sætter temperaturen højre og ønsker mere frisk luft, da det ikke er besværligt og dyrt mere.

Særligt kældre bliver mere brugbare ved at fjerne skimmelsvamp og radon, samt gøre dem mindre fugtige og varmere.

Som Danmarks største butik og montør af decentral ventilation følger vi med i udviklingen. De forskellige producenter skiftes til, at kommen med nye forbedret modeller og ændre deres prissætning hele tiden. Vi har valgt, at have alle de modeller, der er konkurrencedygtige på det danske marked, så vi har ventilation, der passer til alle vores kunders behov. 
Hvis det ikke er tydeligt hvilken brand og model, der er bedst til dit behov og stil, så er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os.

Decentral ventilation set udefra

Stormskærmen/udedelen af et ventilationsanlægget er noget som de fleste kunder tænker over. Her er et par hundred eksempler på hvordan det ser ud i praktisk. Bemærk at mange af billederne er taget før vi er helt færdige og at mange kunder laver en mindre eller større renovering efterfølgende.   

Ventilationsskakt til ventilation med varmegenindvinding

Mange dybe kældre har ikke mulighed for at bore ud til det fri og sætte en udedel op over jorden. Det har betydet, at mange kun har haft mulighed for at få ventilation uden varmegenindvinding via en svangehals. Med vores små ventilationsskakte der også fås med forlænger kasser, som kan sættes 7 i forlængelse af hinanden.

Med varmegenindvinding sender man kold fugtig luft ud. Når det er koldt udenfor, så vil fugten i luften, kondenserer og blive til vand. Det løses ved at lægge leganødder i bunden, så vandet kan sive ned i jorden, der også lyddæmper. 
Her kan du se hvordan det ser ud i forbindelsen med monteringen af ventilationsskaktene.

Varmepumpe montering og placering

Varmepumper kan både sættes på et fast grundlag og hænges på væggen. Kondensvand skal kunne løbe væk. Sne, blade og andet skal helst ikke samles foran og bagved varmepumpen. Man skal også huske, at der skal være plads til at varmepumpen skal kunne serviceres. Vi installere og servicere en del varmepumper, fordi det er en meget effektiv varmekilde. Vi har også en stor del installationer i forbindelse med mere kompliceret kælderistandsættelser og/eller i forbindelse med optimal ventilation.       

Diffusionsåbne kalciumsilikat plader

Når man skal renoverer kældre, isolere indvendigt eller bare skabe nye pæn vægge, så er det en god ide at bruge isoleringsplader. De har den fordel, at der ikke kan gro skimmelsvamp på dem, de isolere uden kuldebroer og de er diffusionsåben, så fugt kan trænge igennem dem. Det giver et godt indeklima hvor fugtigheden i huset kan kan fordampes og man derefter kan ventilerer huset, så fugten komme ud. Det er især problemet i kældre, hvor der tit er fugt fra omgivelserne der skal ud. I de konstruktioner der kræver dampspærre kan fugten let blive ophobet de forkerte steder og skabe grobund for skimmelsvamp mm. f.eks. hvis man laver en gipsvæg i kælderen.
Nedenfor kan du se eksempler på renoveringer med diffusionsåben kalciumsilikatplader fra SkamoWall og Multipor

 

Kemisk Injeksering i muret eller betonfundament med opstigende fugt

Når kældervægge opfugtes af opstigende grundfugt, sker det via murstenens kapillarvirkning. Der bores huller i murværket fra indvendig kælderside, hvori der sprøjtes en speciel kemisk væske. Der afsluttes med boremørtel.