Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Indeklima

Der findes forskellige metoder til at sikre et godt indeklima: Udluftning af alle beboelsesrum, havedøre åbnes hver dag, installere aircondition eller et godt klimaanlæg. Vi kan hjælpe med at sikre et godt og sundt indeklima med en af vores mange løsninger. Forskellen er til at kunne mærke med det samme, og sikre også imod fugt- og svampeproblemer i huset.

Symptomer på dårligt indeklima

Et dårligt indeklima kan føre til sygdomssymptomer som åndedrætsbesvær, koncentrationsbesvær, træthed og hovedpine, og ses i højere antal hos børn og ældre.

Har du et godt indeklima?

Et godt indeklima i bygninger er af stor betydning for beboernes helbred. Hvis luften er tung og har en ”indelukket” lugt af mad, sved eller lignende, er det et tegn på dårligt indeklima. Dette kan også forekomme i kældre, hvor luften kan være svær at indånde på varme sommerdage eller kan lugte grimt om vinteren.

Et godt indeklima

Indeklima er en betegnelse for de forskellige fysiske påvirkninger der kan forekomme i et rum, såsom temperatur, fugtighed, stråling, kvælstofniveau, lydforhold, lugt og lignende. Vi tilbringer i Danmark størstedelen af vores hverdag indenfor, og det er derfor ekstra vigtigt at have et godt indeklima i boligen

44719543_255900161741054_2912499327228182528_n

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.