Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Skimmelsvamp

Vi afrenser og hjælper dig af med dine skimmelsvamp og fugtproblemer

Skimmelsvamp findes naturligt omkring os. De trives i fugtige omgivelser, og vokser på organisk materiale, såsom træ, tapet, gipsplader eller krydsfiner. Skimmesvamp kan sprede sig gennem luften eller materialer, og kan let gro i bygninger hvor der er fugtproblemer. Skimmelsvamp er let at genkende, da det kan ses som en lodden eller gnubbet misfarvning på overflader af organisk materiale.

Sådan opdager du skimmelsvamp

Du kan være sikker på at det er skimmelsvamp, hvis det lugter muggent og jord-agtigt. Skimmelsvamp kan føre til sygdom hos mennesker i større og mindre grad, alt fra irriterede øjne og luftveje til hovedpine og konstant træthed. 12-14 forskellige arter af skimmelsvampe er relateret til angreb på bygninger, hvoraf tre af dem er så giftige at berøring af dem kan give stor ubehag og kan forårsage allergiske reaktioner. 

Problemer med skimmelsvamp

Problemer med skimmelsvamp er altid relateret til fugtproblemer, da skimmelsvamp kun kan vokse i omgivelser med høj fugtighed. Men modsat andre trænedbrydende svampe, kan skimmelsvamp vokse uden at fugten er trængt ind i materialet, så længe overfladen er fugtig.

Kan man helt undgå skimmelsvamp

Der vil altid være skimmelsvampe i luften, både indendørs og udendørs. Hvad der er vigtigt at have styr på, er væksten af skimmelsvamp.

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.