Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Hvordan finder man den bedste kælderekspert?

Vi samarbejder med en langt række eksperter der rådgiver og udføre arbejde i kældere. 

Vi samarbejder med en del rådgivendeeksperter, hvor vi både hjælper med at løse vanskelige rådgivningsproblemer og udføre de opgaver som de anbefaler.

skimmelsvamp

Vi arbejder også med en del håndværker, som enten beder os om, at lave nogle af de opgaver, som de ikke har lyst til at lave selv og/eller hjælp med at finde de rigtige løsninger. 

Vi samarbejder også med nogle virkelige dygtige håndværkere, der er specialiseret og bedre end os inden for udvalgte områder. 

Vi forsøger altid at finde den bedste løsning og håndværkere til vores kunder. Også når det betyder, at vi skal hente håndværker og rådgivere eksternt. 

Den bedste kældereksperter er karakteriseret ved:

  • Lang og bred praktisk erfaring: Det er uvurderligt at have stået med problemet og løs det gennem alle de fase der er og justeret løsningen efterhånden. Have set de samme problemer gentagne gange og løst dem succesfuld.
  • Teoretisk funderet: Det er vigtig at kende lovgivningen, byggetekniker og de videnskabelige fundne løsninger der er testet til at virke.
  • Netværk: Selv den bedste ekspert kan komme ud for tilfælde, hvor de har brug for en anden ekspertvurdering eller hvor de ikke er den bedste til at udføre opgaven. 

Vi har i over 20 år set effekten af at vælge den rigtige løsning første gang og udføre den håndværksmæssigt korrekt. Det sker bla. ved de mange tusind gange vi har være ude til kældre/boliger der er angrebet af skimmelsvamp, fugtige kældre og/eller har et forhøjet radonniveau og set hvilke løsninger der bedst og billigst løser problemerne. 

Du er altid velkommen til at bruge vores ekspertise ved at få gratis telefonrådgivning eller låne en gratis radonmåler.

Relaterede indlæg

Relaterede produkter

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.