Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Hvilken maling er bedst til kældervægge?

Det er god kvalitets silikatmaling fordi den er diffusionsåben. Maling til kældre skal være diffusionsåben så evt. vand kan komme igennem. Almindelig maling giver ikke adgang til at vand kan trænge igennem. Hvis malingen ikke er diffusionsåben, så opnår man gerne disse effekter, hvis ens kældervæg ikke er helt tør(det er de meget sjældne):

  • Puds skaller af
  • Der opstår skjolder
  • Saltudtræk
  • Malingen skaller af
  • Væggen er våd og malingen går i opløsning

Da væggen ikke kan komme af med fugten, bliver den opfugtet og der kan opstå råd og svamp. Det er gerne skimmelsvamp folk bemærker først, men en opfugtet kældervæg, der er i forbindelse med træ udvikler gerne råd. Begynder bjælkelaget mellem kælder og stueetagen først at rådne/rustne kan det hurtigt blive en meget dyr affære.

Man kan tale længe om alle de problemer, man kan få ved at male en kælder med almindelig maling. Fakta er at 100% af alle eksperter, anbefaler en diffusionsåben maling i langt de fleste tilfælde.

Det der gerne får folk til at fravælge silikatmaling er prisen. Derfor har vi valgt at sælge en kvalitets silikatmaling til en billig pris.

Hvis man er i tvivl, så er man meget velkommen til at ringe til os og høre hvad der er bedst i jeres tilfælde.

Relaterede indlæg

Relaterede produkter

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.