Din kurv

Ring til os: 70 50 50 51

Gratis rådgivning

Hvorfor skal jeg skifte filter i mit ventilationsanlæg (Duka One ventilator)?

Hvorfor skal jeg skifte filter i mit ventilationsanlæg (Duka One ventilator)?

Ved manglende vedligehold af varmegenvindingsventiler, som nogle producenter og forhandlere negligere, har vi gennem mange års erfaring med salg, montering og vedligehold, erfaret at vedligeholdelse gør en forskel på levetiden og på indeklimaet.

Du skal skifte dine filtre og rense din ventilator fordi:

Hvordan skifter jeg filtre på min Duka One ventilatorer?

Det er en del lettere at vise det end at forklare det, så derfor har vi lavet en video:

Hvordan ser det ud, hvis jeg ikke renser min ventilator og skifter filtre?

Her er nogle af de billeder, som vi har fået tilsendt af vores kunder og som vi selv har taget. Mange af dem er monteret af andre virksomheder, der ikke har sat kunden ind i driften af deres Duka One ventilator.

Hvilke servicesæt skal man vælge til sine Duka One ventilatorer?

Vi har erfaring med, at hvis det ikke er let, så vil hovedparten ikke få vedligeholdt deres ventilator. Derfor har vi gjort det let, ved at lave et servicesæt der indeholder 4 servicesæt, børste, engangsservietter og rensevæske. Det dække alt hvad du skal bruge til at vedligeholde en ventilator et år. Vi sælger det, så du automatisk får et nyt servicesæt tilsendt efter et år og kan stoppe det når du har lyst. 

FAQ

Kan jeg ikke bare vaske filterne?

Nej, pga. kondensvand løber ud gennem ventilatoren, så vil der dannes skimmelsvampe. De spore vil blive blæst ind, hvis ikke man sørger for at holde dem nede. Det gøres ved at sætte rene filtre i og rense ventilatoren med en rensevæske der dræber skimmelsvamp. Hvis man gør det en gang i kvartalet, med et kvalitets servicesæt, så har vi erfaring med, at det hele foregår uden komplikationer. 

Skal man støvsuge ventilatoren?

Det er en rigtig god ide, hvis man har mulighed for det, da man kan komme ind og fjerne støv og andre ting inden i ventilatoren. Særligt den keramiske varmeveksler har godt af at blive støvsuget.

Skal man bruge en børste og engangsklude til at rense ventilatoren?

Børsten gør det meget hurtigere og lettere at rense de steder der er svære at komme ind. Det er vigtig at bruge engangsklude, så man ikke spreder skimmelsvampe. Køkkenrulle og wc-papir går i stykker.

Hvad sker der, hvis man ikke skifter filtre og rense ventilen?

Så vil filtrene stoppe til og der kommer derfor ikke noget luft igennem. Der vil begynde at gro skimmelsvamp i støvet inden i ventilatoren. Fremmedelementer vil få ventilatoren til at gå i stykker. 

Hvad siger vores kunder på trustpilot

Skal vi ringe til dig?

Udfyld kontaktforumlaren, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.