Isola Radon tætningsmasse 1 l

590,00 kr.

Én-komponent radon tætningsmasse til tætning af huller, åbninger eller gennemføringer.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

Isola Radon Tætningsmasse er en færdigblandet, selvnivellerende membran til tætning af utætheder i gulve og andre elementer. Massen har fuldgyldig tætning fra 5 mm tykkelse. Isola Radon Tætningsmasse har stor fleksibilitet og egenskaber til udflydning mod trange steder og sprækker.

Montering

Fjern støv, løse masser, snavs og fedt før påføring. Påføres med minimumstykkelse 5 mm. Brug Radon Flexibånd/Platon Fugebånd som forskalling. Brugstemperatur: -10 til 40 °C

Isola Platon Tætningsmasse radonsikring er testet af SINTEF Byggforsk og har teknisk godkendelse, der dokumenterer egenskaberne og angiver betingelser for brug.

Hvordan monterer du radonspærren, radonbrønden og søger for at du har bestil alt du skal bruge?

Meget forsimplet, så lægger du radonspærren ud på gulvet. Den fås i 4 størrelser (0,73*253,07*254*154*25 meter). Du skal vælge de dimensioner der gør arbejdet let og minimerer udgifterne. Radonbrønden(e) skal placeres efter forholdene og de antal kvadratmeter de skal aflaste. Nu er der bare tilbage at tætne det hele. Her er tjeklisten, du kan gå igennem for, at se om du har fået det hele med:

  1. Radon- og fugtspærre: Fås i 4 størrelser (0,73*253,07*254*154*25 meter). Husk at medregne overlap og afslutning op af væggen.
  2. Klemmeliste: Sættes op langs væggen for at holde og tætne dugen langs væggen. Fås i lænden af 2 meter.
  3. Samlebånd: Bruges til at samle radondugen og andre steder der har brug for samling.
  4. Flexbånd: Bruges til forsegling og forstærkning af indvendig og udvendighjørner, ved overgang til fundament eller sokkel og til andre detaljer.
  5. Fugemasse: Bruges til klæbning/limning af overlapninger og andre detalje. F.eks. i forbindelse med klemmelisten. En patron rækker til ca. 7-8 meter klæbestreng.
  6. Radonmanchete: Alle rørgennemføringer gennem gulvet skal have en radonmanchete. De fås i 32 mm50 mm75 mm110 mm125 mm og 160 mm
  7. Tætningsmasse: Bruges hvor der er mange små gennemføringer, gennemføringer over 160mm eller andre problemområder. Er selvnivellerende og lægges i minimum 5 mm. Der bruges fugebånd til at afgrænse området.
  8. Fugebånd: Bruges til afgrænse området for selvnivellerende tætningsmasse.
  9. Radonbrønd: Installer et passende antal og størrelser af radonbrønde. De fås til 200m2, 300m2 & 400m2.

Hvis det er lidt forvirrende, så forstår vi det godt. Vi anbefaler at man læser monteringsvejledningen før man bestiller. Er du så stadig forvirrende eller mangler at få besvaret nogle spørgsmål, så ring eller skriv til os. Har du miste lysten til at monterer radonspærren selv, så kommer vi gerne og gør det for dig.

Gratis radonrådgivning og gratis udlån af radonmåler

Det kan ofte være svært at finde den bedste løsning på et radonproblem. Vi hjælper flere tusind danske familier og virksomheder af med forhøjet radonniveau hvert år. Det kan gøres på mange måder og være svært at overskue. Efter mange års erfaring med måling, rådgivning, salg af materialer og udbedring, så har vi et god fornemmelse for hvordan du lettest, bedst og billigst kommer af med radongassen.

Tit er der flere løsninger der kan bruges. En løsning er at sikre at radongassen ikke kommer ind i huset med en dug eller radonbrønd mm. En anden løsning er ventilation, der søger for at radongassen ikke hober sig op til en farlig koncentration. Ventilationsløsningen har de ekstra fordele, at den giver lavere luftfugtighed(mindsker muligheden for skimmelsvamp og andre svampe), kontinuerligt friske luft, hvor man genanvender varmen i luften og derved spare på varmeregningen mm.

Vi låner gratis digitale radonmålere ud (du betaler forsendelsesomkostningen) og du er altid velkommen til at gøre brug af vores ekspertise og mange års erfaring ved at skrive eller ringe til os.

Vægt 1 kg

Produktinformation

Isola radon tætningsmasse produktdatablad PDF

Isola radon Platon tætningsmasse sikkerhedsblad PDF

Brochure og monteringsanvisning PDF.

Produktdatablad for Isola Radonsikring PDF.

SINTEF Teknisk godkendelse PDF.

Egenskaber

Egenskaber

Volum: 1.0 l

Du kunne også være interesseret i...