Lukkespjæld – Ø100 mm

95,00 kr.

Lukkespjæld til montage i bl.a. Duka’s hvide plast-ventilationsrør  i forbindelse med ventilatorer monteret i væg, når man ønsker at undgå trækgener når ventilatoren er slukket. Passer til ventilationsrør på 100 mm.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede kundeservicemedarbejdere:

70505051

Man-tors: 09:00-16:00
Fre: 09:00 - 14:00

Email

Vi bestræber os på svare indenfor 48 timer.

Ved at monterer dette lukkespjæld undgår du at det trækker ind gennem din badeværelsesventilator. Lukkespjældet passe til rør på 100 mm og kan derfor bruges til f.eks. Fresh Intellivent SKY – Med Unik Lugtsensor.

Lukkespjældet passer ikke til ventilation med varmegenvinding, som f.eks. Duka S6BW badeværelsesmodel, da disse både sender fugtig luft ud og suger frisk luft ind (lukkespjældet ville forhindre at der kunne komme luft ind). Ydermere vil man for det mest gerne have at en ventilator med varmegenvinding køre hele tiden, da det affugter huset, nedbringer radon, giver frisk luft og koster under 100 kr i strøm om året.

Det anbefales ikke at bruge et lukkespjældet hvis ventilator skal sidde i loftet, da der kan samles kondensvand på bagsiden af lukkespjældet, som derefter kan løbe ind i motoren på ventilatoren og brænde den af.

Vægt 0,8 kg
Størrelse 10 × 6,2 × 9,5 cm